WelkomLife@Home - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 20

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Schiet het huishouden er vaak bij in of bent u fysiek niet in staat om schoon te maken? Vindt u poetsen een vervelende klus? Onze huishoudelijke hulp zorgt voor een goede schoonmaak van uw woning.

Wij regelen graag een ervaren huishoudelijke hulp voor u. Voor eenmalige of terugkerende schoonmaakklussen. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op ervaring en betrouwbaarheid. 

Dien nu uw aanvraag in en kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp. 

Werkzaamheden die een huishoudelijke hulp uitvoert:

  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Afstoffen
  • Badkamer schoonmaken
  • Ramen lappen
  • Keuken schoonmaken

Wij regelen huishoudelijke hulp in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland. De minimale afname voor huishoudelijk werk is één uur.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Bent u nog geen lid van WelkomLife@Home? Meld u dan vandaag nog aan via www.welkomlife.nl!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *