WelkomLife@Home - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 20

Over WelkomLife@Home

Een lekker leven voor iedereen. Gewoon omdat het kan. Dat is ons uitgangspunt. WelkomLife@Home biedt een compleet pakket aan zorg- en gemaksdiensten. Handig voor als u zolang mogelijk zelfstandig wilt wonen of als u het gemakkelijk vindt dat zaken in en rondom het huis geregeld zijn.

Lekker leven is voor iedereen anders. Wat de één graag zelf doet, besteedt een ander liever uit. Het kan zijn dat u bepaalde dingen niet zelf kunt doen. Ons dienstenpakket is om die reden zeer uitgebreid. Een huishoudelijke hulp, iemand die uw tuin in orde maakt of simpelweg een kleine klus in huis klaart. WelkomLife@Home regelt snel en makkelijk een betrouwbare dienstverlener. En heeft u er wel eens aan gedacht om u lekker aan huis te laten verzorgen door een pedicure of kapper? Dat kan! Maar ook de audicien of opticien brengen wij naar ú toe. Bij een vervelende lekkage, een kapotte ruit of bij het uitvallen van uw verwarming is spoed geboden. WelkomLife@Home begrijpt dit als geen ander, één telefoontje is genoeg.

Onze dienstverleners
Als lid van WelkomLife@Home heeft u toegang tot een landelijk netwerk van particuliere en bedrijfsmatige dienstverleners. Elke dienstverlener wordt persoonlijk bezocht en gescreend op ervaring, betrouwbaarheid en professionaliteit. Particuliere dienstverleners zijn in het bezit van een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering. Bedrijfsmatige dienstverleners zijn altijd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. U krijgt dan ook niet zomaar iemand in huis.

Klanttevredenheid
WelkomLife@Home speelt snel en doelgericht in op uw individuele behoefte en wensen, waardoor wij u veel werk uit handen kunnen nemen. WelkomLife@Home draagt graag bij aan het gemak van anderen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets worden we beoordeeld met een 8,5 door onze klanten. Regelmatig organiseren wij voor u als lid speciale acties en aantrekkelijke kortingen. Denk aan een voorjaarsklare tuin, hulp bij uw belastingaangifte of de winterschilder.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Bent u nog geen lid van WelkomLife@Home? Meld u dan vandaag nog aan via www.welkomlife.nl!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *